ThunderWarriour Merhaba Arkadaşlar, Son 7 gündür durmadan birden fazla kartla wt indirimlerinden ürün satın almaya çalışıyorum ancak ne kadar denersem deneyeyim sayfa bozuk bir şekilde kart bilgilerini girip öde seçeneğine bastığımda bu kartla ödenemiyor başka bir kart deneyin deyip duruyor. Şu ana kadar 3 yere yazdım ve o sayfalarda da aynı konu hakkında konuştum özellikle wt support sayfasına ne kadar anlatsam da aynı şeyleri söyleyip söyleyip durdular ve beni anlamadıkları kesindi bu yüzden türk arkadaşlarımdan yardım almaya son durak olarak buraya başvurmaya karar verdim. Şu ana kadar Papara (hem visa hem mastercard), Vakıfbank denedim 3 farklı kart ancak ekte koyduğum hata devam etti şu ana kadar 100 defa denemişimdir 10-15 farklı sanal kartla da denedim siz anlayın artık. Bundan 1,5 hafta öncesinde altın kartal alımı yapmıştım papara kartımla şu an yapamıyorum. Bu satın alma denemelerim paparanın kamuoyuna kapanma haberi vermeden önce yapılmıştır. Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. Farklı browserlarda ve onların incognito sekmelerinden bile denedim ne yapmam gerekiyor gerçekten [bilmiyorum.]( https://)
ThunderWarriour ByLunaci şu anda yok ama kyk yatmaya başladığı zaman çıkartacağım. Paparanın kapanması açıklanmadan (diğer işlemler gerçekleştirilebiliyorken) çalışmadı diğer kartlarda da aynı hatayı verirse artık ne yaparım bilemiyorum.
ThunderWarriour ByLunaci açık olduğu halde böyle yaptı bende çözemedim abi valla çare arayayım diye her yere soruyorum
ThunderWarriour ByLunaci abi vakıfbank deniyorum o da zaten troy onu da kabul etmiyor tam da şansıma paparanın kapanacağı hafta indirimler başlamış demekki o yüzden yapamıyor olabilirim siz hangi bankayı kullanıyorsunuz
ByLunaci ThunderWarriour Troy kartı banka uygulamasından kartını MasterCard’a kayıt edebiliyorsun onu yap mutlaka
ByLunaci Ek olarak buraya bakabilirsin @ThunderWarriour https://www.vakifkart.com.tr/ayricaliklar/firsatlar/masterpasse-kart-ekleme#:~:text=Masterpass%27e%20Bankomat%20kart%20eklemek,e%20Kart%20Ekleme”%20menülerini%20kullanabilirsiniz.