beyler, bu CClerin başı çektiği olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz.
bana zamanlaması ve konuları ilginç geldi. zamanlama derken, oyunun oyuncu sayısında normalin %30-40 altına düşmüş olduğu (baktım, sezon düşüşü normalde var ama bu kadar değil) bir zaman, etkinliklerin ödülleride cazip değil açıkçası (ben bile bu sezon battlepass almadım)
şikayet edilen konuların başlıkları, tekdüzelik, yeni bir mod gelmemesi, kopyala yapıştır araçlar, yapay zeka kullanımı, pahalı premium araçlar.
yani bunların öncelikli şikayetler olduğunu düşünmüyorum, evet oyun çok güzel ama çok daha önemli problemleri var.
CClerin asıl problemleri gözardı edip, bunlar gibi basit şeylerle gelmesini tuhaf buldum.
yapay zeka kullanıp kapak resmi hazırlayan CC, videosunda yapay zekayı eleştiriyor.
premium ww2 araçlarını eleştiriyorlar, halbuki aynı maçda daha fazla puan ve para veriyor.
70-80 dolarlık anime araçları eleştiriyorlar, ki kimseye zorla birşey satmıyorlar. üstelik silverlion boxlardan inanılmaz araçlar çıkıyor ve bunları paraya çevirebiliyorsunuz. etkinlik araçlarıda keza öyle. mesela ben son 6 ayda 1000+gjn yaptım. f2p oynayan biri her aracı premium zamanı ve GE alabilir bununla.
gaijini sevmem ama bir bit yeniği var.
not : nükleer fırtınanın geleceği önceden açıklanmıştı, üstelik anlık oyuncu sayısı rekorunu bu mod sayesinde kırmışlar, napıyorlar ters psikolojimi?