Altın Kartal İndirimi Varken Rusian Bias Arac Almamak Olmaz Alacaklar İçin 2s38 Ve t80 UD Tavsiye Ederim Ama Dersenız Çok Uzun Sürer Çin Den Altın Kartal İle ZTZ96A Prototip Alabilirsininiz UD Gibi Ön Zırhı Güçlüdür Birebir Rus Aracı Kasmak İsteyenler İçin Tavsiyemdir Eger Paket Alacaksanız ABD İçin Clik Bait Uçak İçin F/18 Alman Kara Leo 2A4M BR Inda Biraz Kötü Ama Oyunu Bilen Birinin Elinde Dehşet Birşey Olur Havası İçin Gene F/18 En İyi Preminyum F/18 Dir Kendisi Britanya İçin Chalenger Ds Paketini Öneririm Altın Kartalı Olan Top Tier Yada En Ufak Tier Değişiminde Patlıyor Hava İçin Eskiden Bizon Tek Tercihdi Ama Şimdi F/18(CF-188A) Geldi Ve Tier Daha Kolay Kasılıyor Japon İçin Fuji Güzel Seçim Olur Ama Tekerlekli Araç Seviyorsanız Type 16(FPS) De Güzel Seçimdir Havasını Kasmak İçin Tek Secenek F-2 Çin Tank İçin 2 Seçeneginiz Var Ya ZTZ96A Prototip Alacaksınız Yada Al-Khalid Hava İçin Su-30 Güzel Seçim İtalyayı Yazmıyorum Bile Kendim Kastım Hiç Memnun Degilim Fransa İçin Leo Güzel Secim Hava İçin Mirage Tek Secim İsveç Kara İçin Christian 2 Ve CV 90105 Güzel Seçim Hava İçin JA37DI F21 Benim İçin Güzel Secim Ama Saab İlede Kasanı Gördüm İsrail İçin Merkavada Ra,ma Sagol Da Güzel Tercihler Hava İçinde Netz